torstai 13. marraskuuta 2014

Sunshine in her hair

Olen ollut nyt Aasiassa reilut kolme kuukautta ja ja Balilla reilut kaksi kuukautta. Enään on vähän päälle kuukausi tätä "paratiisisaarta" jäljellä ja sitten on pienen Aasaian matkailun aika. Kuukaudet täällä ovat menneet todella nopeaa ja ehkä vähän liian pitkään olen tuudittautunut ajatukseen, että kerkiän vielä myöhemmin. Nyt on siis kuukausi aikaa tutkia Balia, koska olen lykännnyt sitä tähän asti. :D Ensi viikolla on tiedossa jännittävä reissu Gileille; kolmen päivän meditaatiokurssi ja joogaprähdys Gili Trawangalla ja sitten ehkä omatoimisto rentoutumista (ehikä jopa meditaatiota?) rauhallisella Gili Menolla. Täällä Balillakin käyn aamujoogassa muutaman kerran viikossa, ja alaspäin katsova koira on jo ystäväni, vaikka asentoa vihasin monta pitkää vuotta. Meditaatiosta en sen sijaan tiedä mitään. Joskus yritin lukea jotain meditation for dummies opasta, mutta ymmärrys ja mielenkiinto loppuivat jo johdantotekstiin. Siksi mielenkiinnolla odotan, mitä minulle kurssilla kerrotaan. Gilit on ehdottomasti yksi lemppariasioistani täällä ja odotankin kovasti pääseväni sinne takaisin jo kolmatta kertaa. <3 Niihin verrattuna Bali on vain ahdas ja tukkoinen turistirysä. Gileillä ei nimittäin ole ainuttakaan autoa eikä mopoa, jos taksin haluaa niin on otettava hevosvaljakkokyyti. Mutta jalkasinkin ja vuokrapyörällä pääsee myös, saaret eivät nimittäin ole kovin suuria.


Mutta sitten jotain oleellista liittyen näihin kuviin. Mallina toimii eestiläinen Mona-kämppikseni, joka asuu poikasystävänsä kanssa parin oven päässä omasta makuuhuoneestani. Tämä mielettömän herttainen neiti on vähän ujohko ja hiljainen tapaus ja siksi olinkin yllättynyt kun kameran rullalta löytyi myös muutamia sexy lady kuvia! Mona oli itse todella onnessaan ja otettu kuvista ja koko kuvaussessiosta ja kihisi intoa vielä pari päivää myöhemminkin, kun kyseli, että joko olin käynyt kuvat läpi. Voin kertoa, ettei maailmasta löydy hauskempaa ääntä kuin Monan nauru/hihitys, joka saa yleensä kaikki muutkin ympärillä vähintään hymyilemään. Kuvauspaikkana meillä on lähistöllä oleva "secret beach" jonne on noin kolmensadan portaan askellus mennessä ja tullessa. Salainen se tuskin on, mutta aika rauhassa siellä saa olla kun moni ei jaksa nähdä moista vaivaa rannan vuoksi. 

Ilta ja malli olivat kauniita, mitä ootte kuvista mieltä?

Seuraavat kuvat on jo matkalla, nimittäin saksalaisen Miriamin kanssa kävimme eilen Uluwatussa kuvailemassa taas tosi erilaisia kuvia. Mona on herttainen ja herkkä, Miriam taas on vahva ja särmikäs. Näiden erojen ja erilaisten tyylien tallentaminen on ehkä juuri se syy, miksi ihmisten valokuvaaminen on niin koukuttavaa puuhaa. Nyt jo odotan innolla seuraavia kuvauksia, joita tulee olemaan vielä monia, nimittäin moni vaihtari on jo ilmottautunut malliksi.

Mutta nyt rojahdan sänkyyn ja luen Piin elämää, joka muuten on ihan mielettömän hyvä kirja! Ihanaa torstai-iltaa kaikille sinne! Melkein viimeistä viedään ennen viikonloppua! <3

Ps. Mukaan pakatulle Bepanteenillekin tuli nyt vihdoin käyttöä, selityskin tulee pian perästä kuvin kera… ;>

















7 kommenttia:

  1. Uskomattoman upeita kuvia ja haluan kuulla lisää joogasta. Rentouttavaa joogareissua ja olisi kiva nähdä kuvia sieltä saareltakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joogasta voisin ehkä kirjoittaa jotain jossain vaiheessa, paikka on meinaan aika upea! Kiitos!:) Laittelen kyllä kuvia sieltäkin!

      Poista
  2. Hienosti kuvattu kaunis malli!

    VastaaPoista
  3. auu mikä sun jalkaan on käyny :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burned my leg with motorbike:/

      Poista
    2. Mona parka poltti sen pakoputkeen, inhottavan näkönen, mutta täällä aika yleinen vaiva:(

      Poista

Kiitos kaunis kommentista! <3